Átvehető tartalmak


A Netpreneur.hu magazin ingyen elérhető tartalomszolgáltatásával összehozza a szerzőket és az internetes vállalkozásokat. Rendszerünkben a szakértők elérhetővé tehetik írásaikat más honlap tulajdonosok számára. Folyamatosan bővülő adatbázisunk minőségi és eredeti írásokból áll a tartalomra éhező magyar nyelvű honlapok és hírlevelek számára.

A szolgáltatás a magyar nyelvű internetes honlapok közt egyedi és első, amellyel hiányt tudunk pótolni. A korábban bevett szokásoktól eltérően mind a szerzők, mind pedig a felhasználók - szerzői jogi szempontból - tisztábbá tehetik az internetes tartalom megállíthatatlan terjedésének folyamatát. A Netpreneur.hu e-Tartalom szolgáltatásával gyorsabban és biztonságosan fejleszthető a vállalkozások honlapjain található tartalom.

Ha bármilyen kérdése lenne, kérjük lépjen velünk kapcsolatba ezen a linken.

Ön szerző?

Szerezzen írásainak nagyobb publicitást és népszerűséget azzal, hogy elhelyezi azokat rendszerünkben még ma! A magas egyedi látogatások biztosítják Önnek, hogy cikkeit széles körben elolvassák. A nagyobb siker érdekében küldjön rövid ismertetőt szakmai jártasságáról, tapasztalatairól. Mielőtt beküldene egy anyagot, kérjük olvassa el az itt található feltételeket és gyakorlati tanácsokat. A regisztráció és a tartalom beküldése csak néhány percet vesz igénybe, de a gyakorlati haszon messze túlmutat ezen! Az írások az adminisztrátor jóváhagyása után kerülnek ki az oldalra.

Ön honlap tulajdonos?

Ne vesződjön tovább azzal, hogy órákat böngészik az interneten felhasználható tartalom után kutatva. A legjobb helyen jár, hogy időt és fáradságot megtakarítva töltse meg honlapját vagy hírlevelét értékes tartalommal. Nincs szükség hosszas egyeztetésekre a cikkek szerzőivel, hogy engedélyt kapjon a felhasználásra. Az itt található írások szabadon felhasználhatóak a helyesen elhelyezett hivatkozások esetén. A hivatkozások fontosak a szerzőknek, hiszen tulajdonképp Ön ezzel tudja megfizetni fáradozásaikat. Mielőtt bármely egy itt elhelyezett cikket átvenne, kérjük olvassa el a felhasználás pontos feltételeit. Ne feledje, hogy egy évben legfeljebb 35 db írást tehet közzé a rendszerből, és minden esetben ellenőrizze, hogy a hivatkozás helyes és aktív. A helytelenül publikált írásokat rendszerünk figyeli és jelzi!


Itt válasszon: