2018 February 25, Sunday | Netpreneur.hu magazin
Netpreneur.hu magazin
" ÜZLET AZ INTERNETEN "
Címlap
Az Apple bemutatta az új iTunes telefonját Share/Bookmark Add a Startlaphoz Nyomtatás E-mail
Netpreneur.hu   
2005 September 16, Friday

Az Apple bemutatta az új iTunes telefonjátAz Apple bemutatta új telefonját, amely a nagy sikerű iPod-hoz hasonlóan zenét is játszik. A Motorlola gyártmányú készülék az Apple iTunes szoftverével van szerelve, és az US Cingular telefonszolgáltatón keresztül lesz elérhető.

A hírt Roger Entner elemző tette közzé, akit tájékoztattak a készülékről, és a gyártásban részt vevő partnerekről.

Az érintett vállalatok egyike sem kommentálta a hírt. Könnyen kezelhető készülék Az új zenetelefon bejelentéséről szóló spekulációk akkor keltek életre, amikor az Apple szeptember 7-én tartandó titkos sajtókonferenciára adott ki meghívókat.

Az Apple híres arról, hogy sosem beszél a még ki nem adott termékekről, de azt sejteni engedte, hogy a konferenciának köze van a zenéhez.

A Motorola beismerése, miszerint az Apple számára gyártott iTunes telefon szeptemberben készen áll a kiadása csak erősítette a spekulációt.

Azzal, hogy az Ovum elemzője, Entner részleteket hozott nyilvánosságra a telefonról a feltételezés megerősítést nyert. Entner szerint a telefon hasonló zenelejátszó képességgel fog rendelkezni, mint az Apple iPod-ja.

Ez a kisebb eszköz valószínűleg 512 vagy 1024 MB háttértárral fog rendelkezni. A nagyobb kapacitású modell akár 240 dalt is tárolhat.

A leleplezendő telefon a Motorola első iTunes-al felszerelt telefonja lesz, és Rokr névre fog hallgatni.

Ami még nem tisztázott, hogy képes lesz e vezeték nélküli szolgáltatás segítségével letölteni a zenéket, vagy csak akkor, ha a számítógéphez van csatlakoztatva.

Nem az Apple és a Motorola az egyetlen, amely zene lejátszására képes telefont mutat be, Több készülék is rendelkezik alapszintű médialejátszóval, és képesek nagy kapacitású memóriakártyákon tárolni a zenét, ám az Apple iPod-jának sikere minden tekintetben újra sikerhez segítheti a vállalatot.

Egy, az iTunes-t használó telefon piacra dobása már többször tervben volt, de mindannyiszor elhalasztották. A telefont eredetileg a németországi Cebit kiállításon szerették volna bemutatni .
Utolsó frissités ( 2005 September 16, Friday )

Share/Bookmark
 
< Előző   Következő >
Go to top of page Go to top of page
hirdetés
Friss cikkek
hirdetés
e-book
Szavazás
Ön ellenőrzi, hogy melyik honlapról mutat link a saját weboldalára? (referring source)
 
hirdetés
Vállalkozás-online - Letöltés
hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés
hirdetés newsAgent hírfigyelõ rendszer
| Címlap | Hírek | Web 2.0 | e-Marketing | e-Business | e-Commerce | Netjog | Keresés |