2018 February 25, Sunday | Netpreneur.hu magazin
Netpreneur.hu magazin
" ÜZLET AZ INTERNETEN "
Címlap
AdSense tudnivalók Share/Bookmark Add a Startlaphoz Nyomtatás E-mail
Netpreneur.hu   
2007 February 02, Friday

AdSense tudnivalókAkár kezdőkről legyen szó, akár rutinos honlap-tulajdonosról, a sikert minden esetben ugyanazok a tényezők határozzák meg. Röviden összefoglaltuk azokat a tudnivalókat, amelyekkel jó eséllyel lehet magas hirdetési bevételt elérni az AdSense használatával. Olvassa figyelmesen!

Az AdSense komoly bevételt tud hozni. Az emberek többsége abban a hiedelemben van, hogy az AdSense hirdetések megjelenítésével nem lehet pár forintnál többet keresni egy hónapban. Ez tévedés: akár fő bevételi forrásként is szolgálhat egy tartalomszolgáltató vállalkozásnál.

Az értéktelen honlap nem hoz bevételt. Attól, hogy az AdSense programmal sok bevételre lehet szert tenni, még nem jelenti azt, hogy minden honlapnál dől a pénz. A weboldalt értékes tartalommal kell megtölteni, ami megfelelő látogatottságot tud generálni. A tartalomfeltöltésre több stratégia is létezik: saját előállítással, cserével, ingyenes tartalom kihelyezésével, stb. Használni kell ezeket a lehetőségeket az igazán jövedelmező honlap kiépítéséhez.

Számít a hirdetési formátum. Az AdSense programba történő regisztráció után az első lépések egyike a megjelenítendő hirdetési formátum kiválasztása. A siker olyan tényezőkön múlik, amelyeket a következő pontokban sorolunk fel. Ezekkel a lehetőségekkel magasabb kattintási arányt lehet elérni. Tartsa mindig szem előtt ezeket.

Befolyásolhatjuk, hogy milyen hirdetés jelenjen meg. Talán nehezen lehet elhinni, de befolyásolni lehet, hogy mi jelenjen meg az oldalon hirdetésként. A lehetőségek nem határtalanok és talán kissé bonyolultak is, de megéri próbálkozni. Mindenképpen koncentráljunk a honlapon szereplő kulcsszavakra.

A statisztika mindent elárul. A felhasználói fiókhoz tartozó statisztikai kimutatások kissé bonyolultnak és nehezen értelmezhetőnek tűnhetnek, de valójában csak gyakorlás kérdése. A statisztika olyan információval tud szolgálni a honlapjainkról, amit felhasználva megtöbbszörözhetjük a bevételt. Az igazán komoly bevétel eléréséhez tanuljuk meg, milyen adatokat szolgáltat weblapunkról az AdSense statisztikája.

 
< Előző   Következő >
Go to top of page Go to top of page
hirdetés
Friss cikkek
hirdetés
e-book
Szavazás
Ön ellenőrzi, hogy melyik honlapról mutat link a saját weboldalára? (referring source)
 
hirdetés
Vállalkozás-online - Letöltés
hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés
hirdetés newsAgent hírfigyelõ rendszer
| Címlap | Hírek | Web 2.0 | e-Marketing | e-Business | e-Commerce | Netjog | Keresés |