2018 February 25, Sunday | Netpreneur.hu magazin
Netpreneur.hu magazin
" ÜZLET AZ INTERNETEN "
Címlap arrow Feltételek
e-Tartalom - használati feltételek Share/Bookmark Add a Startlaphoz Nyomtatás

Szerzőknek

 1. Ön kijelenti, hogy a rendszerünkbe beküldött írás saját szerzeménye, szerzői joga teljes mértékben a Önhöz tartozik.
 2. Az írás beküldésével Ön teljes jogot ad szerkesztőségünknek, hogy azt a rendszerünkben megjelentesse, RSS révén elérhetővé tegye, illetve hírlevelében megjelentesse.
 3. Az írása beküldésével Ön szintén teljes jogot ad arra, hogy azt más felhasználó honlap tulajdonos a saját weboldalán vagy hírlevelében a rá vonatkozó szabályok szerint megjelentesse. A rendszerünk felhasználási feltételei mellett Ön elismeri, hogy semmilyen anyagi felelősség nem terheli a rendszer üzemeltetőjét az esetleges károkozások miatt. Ez azt is jelenti, hogy ha Ön jogsértés fedez fel a beküldött írásával kapcsolatban, akkor Önnek kell fellépnie a szerzői jogok megsértése ellen. Ha ezekkel nem ért egyet, kérjük ne küldje be írásait rendszerünkbe.
 4. A szerkesztőségünk fenntartja magának a jogot, hogy eldöntse, milyen anyagokat és mennyi ideig tesz elérhetővé a felhasználók számára. A cikkek kihelyezésére nem tudunk garanciát vállalni. A cikkek esetében fontos a minőség. A szerkesztőségünk fenntartja továbbá magának a jogot, hogy már regisztrált szerzőket, vagy közzétett írásokat utólag kizárjon a rendszerből, vagy tagságukat szüneteltesse.
 5. A szerkesztőségünk fenntartja magának a jogot, hogy maga döntse el, mely írások milyen kategóriában kerülnek publikálásra.
 6. Ön tudomásul veszi, hogy a beküldött írásokért szerkesztőségünk nem fizet és a felhasználókat sem kötelezi ellenérték megfizetésére. Az írások feltöltésének elsődleges célja, hogy azokat más honlap tulajdonosok a saját weboldalukon, vagy hírlevelükben olvasóközönségüknek publikálják. A rendszer látogatottsága ugyanakkor nem jelent teljes garanciát arra, hogy más honlap tulajdonos meg is fogja jeleníteni a weblapján, illetve hírlevelében a beküldött cikkeket.
 7. Mivel a rendszer hirdetési bevételekből tartja fenn magát, szerkesztőségünk fenntartja magának a jogot, hogy a beküldött írásokat megjelenítő oldalakon hirdetéseket helyezzen el.
 8. Abban az esetben, ha a beküldött írások formailag nem felelnek meg a honlapunkon megjelentetett szerkesztői tanácsoknak, akkor szerkesztőségünk módosítani fogja azokat a leírtaknak megfelelően. Ezért kérjük, hogy figyelmesen tanulmányozza át iránymutatásunkat, hogy ezzel is rövidíteni tudjuk a jóváhagyási időt.
 9. Nem küldhet be direkt affiliate linkeket tartalmazó írásokat. Az ilyen cikkeket nem áll módunkban közzétenni. A TLD domain nevekre mutató hivatkozások ugyanakkor elhelyezhetők a cikkekben.

Jelen feltételek változtatási jogát szerkesztőségünk fenntartja magának. Szerkesztőségünk nem vállal semmilyen felelősséget a rendszerben megjelentett írások tartalmát illetően. A cikkekben leírtak nem tekinthetők a szerkesztőség állásfoglalásának. Nem ajánlunk semmilyen módszert, sem terméket, sem szolgáltatást.

Felhasználóknak

 1. 1. Ha Ön szeretné egy, a rendszerünkben megjelent cikkek egyikét saját weboldalán, blogjában, fórumában, RSS oldalán, hírlevelében, vagy nyomtatott anyagában megjelentetni, akkor
  a. Tartsa tiszteletben a szerző szerzői jogát és ne változtasson az írás tartalmán.
  b. Az írásokat csak akkor használhatja fel, ha az eredetileg feltüntetett forrásmegjelölést is feltünteti.
  c. Az írások címét illetve tartalmát semmilyen körülmény közt nem változtathatja meg.
  d. A cikkekben szereplő hivatkozásokat nem változtathatja meg, és csak aktív hivatkozásokat tüntethet fel.
  e. A rendszerünkre a következő szöveggel és kóddal hivatkozhat: Forrás: Netpreneur.hu - e-Tartalom (www.netpreneur.hu)
  f. A rendszerben szereplő írást nem használhat fel jogsértő (pl.: warez) és erkölcstelen (pl.: rasszista) honlapokon.
  g. Az írásokat nem használhatja fel spam vagy egyéb kéretlen reklámlevelek tartalmához.
  h. A rendszerben szereplő írásokat nem lehet értékesíteni.
  i. A felhasznált írások megtekintéséért nem lehet ellenértéket kérni.
  j. A rendszerünkből egy domain alatt szereplő honlaphoz egy naptári év alatt maximum 35 db cikket használhat fel.
  k. A rel=nofollow tagek használata tilos.
  l. Más hang- vagy képi anyagban az írások nem használhatóak fel.
  m. Az írásokat nem lehet más nyelvekre lefordítani.
  n. Nem lehet a cikkekben olyan hivatkozást szerepeltetni, amelyet nem maga a szerző illesztett a szövegbe. Ez etikátlan, mert arra enged következtetni, hogy a szerző illesztette be a hivatkozást.
  o. A szerzők fényképei vagy egyéb képanyagai nem vehetők át.
 2. 2. A rendszerünk használatából eredő kockázatokat a felhasználó maga viseli.
 3. 3. Bár a rendszerben megjelentetett írások szerzői joga felett nem rendelkezik szerkesztőségünk engedélyt kaptunk azok publikálására.
 4. 4. Az itt leírt feltételek teljes betartása esetén nem szükséges külön egyeztetni a cikkek szerzőivel.
 5. 5. Rendszerünk nem képes értesítést küldeni a szerzőknek az egyes cikkek megjelenéséről, ugyanakkor az etika megkívánja és kérjük a felhasználókat, hogy értesíteni szíveskedjenek minden szerzőt az írása felhasználásáról.
 6. 6. A honlapunkon megjelenített írásokban szereplő hirdetéseket a felhasználónak nem kell felhasználnia.
 7. 7. Ha Ön megszegi a felhasználás feltételeit, úgy felelősséget vállal a szerzővel szemben tettének minden következménye után.
 8. 8. A szerkesztőségünk fenntartja magának a jogot, hogy a felhasználás lehetőségét megvonja bármely felhasználótól. A tudomásunkra jutott helytelen felhasználásokról értesítést küldünk, és kérjük azok azonnali megszűntetését. Ha a weboldal tulajdonosa nem elérhető, akkor a tárhely-szolgáltatóhoz fordulunk. A jogsértések megszűntetésére 24 óra áll rendelkezésre, amiről írásbeli értesítést kérünk.
 9. 9. A rendszerben található írások automatikus és szoftveres kibányászása nem megengedett. A rendszerhez való hozzáférés ez esetben blokkolható.

Jelen feltételek változtatási jogát szerkesztőségünk fenntartja magának. Szerkesztőségünk nem vállal semmilyen felelősséget a rendszerben megjelentett írások tartalmát illetően. A cikkekben leírtak nem tekinthetők a szerkesztőség állásfoglalásának. Nem ajánlunk semmilyen módszert, sem terméket, sem szolgáltatást.

Utolsó frissités ( 2007 January 28, Sunday )

Share/Bookmark
 
Go to top of page Go to top of page
hirdetés
hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés
hirdetés newsAgent hírfigyelõ rendszer
| Címlap | Hírek | Web 2.0 | e-Marketing | e-Business | e-Commerce | Netjog | Keresés |