2018 February 25, Sunday | Netpreneur.hu magazin
Netpreneur.hu magazin
" ÜZLET AZ INTERNETEN "
Címlap arrow e-Tartalom

Átvehető tartalmak


A Netpreneur.hu magazin ingyen elérhető tartalomszolgáltatásával összehozza a szerzőket és az internetes vállalkozásokat. Rendszerünkben a szakértők elérhetővé tehetik írásaikat más honlap tulajdonosok számára. Folyamatosan bővülő adatbázisunk minőségi és eredeti írásokból áll a tartalomra éhező magyar nyelvű honlapok és hírlevelek számára.

A szolgáltatás a magyar nyelvű internetes honlapok közt egyedi és első, amellyel hiányt tudunk pótolni. A korábban bevett szokásoktól eltérően mind a szerzők, mind pedig a felhasználók - szerzői jogi szempontból - tisztábbá tehetik az internetes tartalom megállíthatatlan terjedésének folyamatát. A Netpreneur.hu e-Tartalom szolgáltatásával gyorsabban és biztonságosan fejleszthető a vállalkozások honlapjain található tartalom.

  • Szerkesztőségünk minden beküldött cikket átnéz mielőtt az kikerülne a rendszerbe.
  • A rendszer folyamatosan bővül új írásokkal és témakörökkel.
  • Minden honlap tulajdonos megbízható forrásból tud válogatni rögzített szabályok szerint.

Ha bármilyen kérdése lenne, kérjük lépjen velünk kapcsolatba ezen a linken.

Ön szerző?

Szerezzen írásainak nagyobb publicitást és népszerűséget azzal, hogy elhelyezi azokat rendszerünkben még ma! A magas egyedi látogatások biztosítják Önnek, hogy cikkeit széles körben elolvassák. A nagyobb siker érdekében küldjön rövid ismertetőt szakmai jártasságáról, tapasztalatairól. Mielőtt beküldene egy anyagot, kérjük olvassa el az itt található feltételeket és gyakorlati tanácsokat. A regisztráció és a tartalom beküldése csak néhány percet vesz igénybe, de a gyakorlati haszon messze túlmutat ezen! Az írások az adminisztrátor jóváhagyása után kerülnek ki az oldalra.

Ön honlap tulajdonos?

Ne vesződjön tovább azzal, hogy órákat tölt böngészéssel az interneten felhasználható tartalom után kutatva. A legjobb helyen jár, hogy időt és fáradságot megtakarítva töltse meg honlapját vagy hírlevelét értékes tartalommal. Nincs szükség hosszas egyeztetésekre a cikkek szerzőivel, hogy engedélyt kapjon a felhasználásra. Az itt található írások szabadon felhasználhatóak a helyesen elhelyezett hivatkozások esetén. A hivatkozások fontosak a szerzőknek, hiszen tulajdonképp Ön ezzel tudja megfizetni fáradozásaikat. Mielőtt bármely egy itt elhelyezett cikket átvenne, kérjük olvassa el a felhasználás pontos feltételeit. Ne feledje, hogy egy évben legfeljebb 35 db írást tehet közzé a rendszerből, és minden esetben ellenőrizze, hogy a hivatkozás helyes és aktív. A helytelenül publikált írásokat rendszerünk figyeli és jelzi!


Itt válasszon:Miért használjunk CSS stíluslapokat?
Internet
Cikkünkben a teljesség igénye nélkül szeretnénk bemutatni, hogy miért is érdemes a CSS használata. A stíluslapok három felhasználási típusa (szabálya) szerinti megközelítésben vázoljuk fel az általunk előnyösnek tartott tulajdonságokat. Reméljük, hasznára válik majd!
Tovább...
 
Találjon keresőbarát címeket
Internet
A keresőmotorok legutóbbi módosításai következtében az internetes oldal helyesen megfogalmazott címe lett az egyik fő elem ahhoz, hogy a keresőkben jó találati pozícióba kerüljünk.
Tovább...
 
Hogyan legyünk hasznosak?
Internet
A vállalkozók többsége tisztában van azzal, hogy az interneten megjelenni szinte kötelező. Azt viszont már kevesen tudják, hogy a megjelenést mire is lehet használni. A válasz nyílván mindig magától a vállalkozástól függ, de egyvalami közös: legyünk hasznosak a látogatók szemében! Ha ezt el tudjuk érni, már nyert ügyünk van! Költség és hatékonyság szempontjából a legjobb eszköz ehhez az információszolgáltatás.
Tovább...
 
Dolgoztasson kevesebb adóval
Adó, könyvelés
Az egyes iparágakban különböző mennyiségű összeg jut a munkavállalók foglalkoztatására a vállalkozás költségvetéséből. Vannak szakmák, amelyekben kifejezetten kényeztetik a dolgozót, míg máshol épphogy bele nem rúgnak. Minden vállalkozónak segíthet azonban, ha még a foglalkoztatás előtt tisztázni lehet a jogi kereteket, mert így adót spórolhatunk.
Tovább...
 
Ha beszállítóként te is kiszolgáltatottnak érzed magad
Vállalkozás

A cikk apropójául az alábbi tény szolgált: "A tavaly hatályba lépett új kereskedelmi törvény szándékai szerint könnyebbé tette volna a hozzáférést legalább a nagy kiskereskedelmi láncok révén elérhető piacokon. Ezért például a jogszabály tiltja a beszerzési ár alatti értékesítést, illetve a 30 napon túli fizetést a beszállítóknak. Az új szabályozás szerint a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) ellenőrzi a jelentős piaci erővel rendelkező kereskedők tisztességes piaci magatartását." Olvasd tovább! >> Amennyiben a te céged, üzleted is kiaknázatlanul hagyja az amúgy tán szűkös lehetőségeket

Tovább...
 
Spórold meg a tanácsadó díját, amíg nem futja rá!
Vállalkozás
Te sem aknázod ki azt a lehetőséget, ami kis cégek sajátja? Ha már dolgoztál egy mamut-cégnél, esetleg még a lapjárásba is beleláttál, akkor ismered a legnagyobb hátrányait: - tulajdonosi szemlélet hiánya - osztott (NoName) felesőség - tudnád folytatni?! Vajon neked hányadik pontként ugrana be, ami a nagyok egyik hátránya, de NEKED a legnagyobb előnyöd? Akarom mondani legnagyobb előnyöd lehet, amennyiben felismered és ki is használod! Ez pedig nem más, mint az ÁTLÁTHATÓSÁG, MOBILITÁS!
Tovább...
 
Üzleti alapozó
Vállalkozás

Üzleti alapozó - “Határozz, meg célokat (fogalmazd meg, írd le határidőkkel!), ha üzletet akarsz csinálni.”

Tovább...
 
Amit nem tudnak visszautasítani
Internet

Értékes e-mail címeket gyűjteni nem könnyű feladat egy vállalkozásnak: a látogatók tisztában vannak azza, mennyit is ér a személyes információjuk. Pontosan ezért nem fogják szívességből megadni nekünk, csak ha mi is felkínálunk cserébe valami értékeset. Az ösztönzés igenis kifizetődő. Cserébe olyan értékes opt-in listához tudunk jutni, amely azonnal profitot termel a cégnek.

Tovább...
 
A hitelfelvételre fel kell készülni!
Pénzügyek

Megdöbbentő, hogy a lakáshitelek felvételekor mennyire nem foglalkozunk a hitel esetleges banki felmondásával, a fizetésképtelenség bekövetkezésének rémképével. Úgy vesznek fel az emberek hitelt 20 évre, hogy nincsenek tisztában azokkal a körülményekkel, következményekkel, amelyek a hitel nem-fizetése esetén menetrendszerűen bekövetkeznek.

Tovább...
 
Az Internet, mint marketingeszköz
Internet

Az Internet elterjedésének legerősebb jelentősége abban van, hogy a kis- és középvállalkozások számára elérhetővé tett számos új, eddig ismeretlen marketing eszközt. Vállalkozói szempontból az elmúlt évek legfontosabb fejleménye mindenképpen az új lehetőségek kialakulása.

Tovább...
 
9 kerülendő webdesign hiba
Internet

Lehetne ezt a listát akár 100 gyakori hibából is összeállítani, mert a honlapok tervezői megannyit elkövetnek, de koncentráljunk most a 9 leggyakoribbra. Ha ezeket elkerüljük, akkor máris jobbak leszünk a konkurenciánál, és nagyobb eséllyel növelhetjük internetes bevételeinket.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

Találatok 1 - 26 / 35
Go to top of page Go to top of page
hirdetés
hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés
hirdetés newsAgent hírfigyelõ rendszer
| Címlap | Hírek | Web 2.0 | e-Marketing | e-Business | e-Commerce | Netjog | Keresés |