2018 February 25, Sunday | Netpreneur.hu magazin
Netpreneur.hu magazin
" ÜZLET AZ INTERNETEN "
Címlap arrow e-Commerce
Év Internetes Kereskedője Díj
Netpreneur.hu   
2006 November 10, Friday

Év Internetes Kereskedője DíjKözönségszavazás, majd az azt követő szakmai zsűri döntése alapján az Inter-Európa Bank és az Informatikai Vállalkozások Szövetsége, valamint a Kirowski által életre hívott "Év Internetes Kereskedője Díj" 2006. évi nyertese az online piacteret működtető VATERA.hu weboldal lett. Az Év legígéretesebb internetes kereskedője a PPO.hu.

Tovább...
 
3,5 milliárd forintot már leütöttek
Netpreneur.hu   
2006 November 07, Tuesday

3,5 milliárd forintot már leütöttekMagyarország vezető online aukciós piacterén, a Vatera.hu-n, 3,5 milliárd forintot költött el a 215.000 felhasználó 2006-ban. Jelenleg közel 370.000 különböző aukcióra lehet licitálni és óránként 500.000 forintot költenek el a Vatera.hu-n.

Tovább...
 
Kiskereskedelmi vállalkozások az eBay-n
Netpreneur.hu   
2006 February 25, Saturday

Kiskereskedelmi vállalkozások az eBay-nKészen áll a terjeszkedésre? Irány az eBay, hogy felfuttassa eladásait - foglalkozzon bármivel is vállalkozása!

Tovább...
 
A 10 éves eBay vonzereje
Netpreneur.hu   
2005 December 29, Thursday

A 10 éves eBay vonzerejeHozzávetőleg 150 millió regisztrált felhasználóval az eBay a világ legerősebb cégei közé tartozik, legyenek azok online vagy egyéb cégek. Tavaly több mint 1,4 milliárd cikket árultak. Minden 100 dollárból, amelyet online költöttek el világszerte, 14 dollárt az eBay felületén tették. De néhány embernek az a véleménye, hogy az eBay sikeres növekedésének önteltség lett az eredménye.

Tovább...
 
Internetes kereskedelmi integráció
Netpreneur.hu   
2005 December 29, Thursday

Internetes kereskedelmi integrációAz utóbbi pár évben ismét érdeklődést tapasztalhatunk a technológiákba való befektetések iránt, mivel az Internet már életképes kereskedelmi csatornának bizonyult, mert megadja a cégeknek a vásárlóik befolyásolásának, valamint a márkahűség kialakításának lehetőségét, és ez ösztönzi a befektetéseket - állítja Tamara Mendelsohn, a Forrester Research kutatócég piaci elemzője megfigyeléseire alapozva.

Tovább...
 
A web legjobb termék-összehasonlító honlapjai
Netpreneur.hu   
2005 December 20, Tuesday

A web legjobb termék-összehasonlító honlapjaiArra számítottunk ennek a tanulmánynak a készítésekor, hogy találunk egy vagy két jól használható honlapot az egyes termékkategóriákhoz - mint például ruházat, elektronika vagy járművek. De azt találtuk, hogy az összehasonlító oldalak olyan jól ki vannak fejlesztve, hogy kevés tűnik ki közülük a jó használhatóságban, bármely termékkategóriáról is legyen szó.

Tovább...
 
e-Ker: Kevesen bíznak meg benne
Netpreneur.hu   
2005 November 18, Friday

e-Ker: Kevesen bíznak meg benneAz online csalások súlya az elmúlt év során egyre nőtt, a kisebb csalásoktól a komoly bűntettekig. Az olyan járványok száma, ahol a hackerek rosszindulatú programok segítségével próbálják meg a lehető legtöbb gépet megfertőzni, jelentősen zuhant 2005-ben ötre az előző évi 32-ről. Habár kevesebb a járvány, a vírusok, férgek és trójai programok száma nagymértékben, 143 százalékkal nőtt.

Tovább...
 
Ismét csökkennek a zeneeladások
Netpreneur.hu   
2005 October 07, Friday

Ismét csökkennek a zeneeladásokA globális zeneeladás 1.9 százalékkal csökkent 2005 első felében, de az iparban a digitális eladások megháromszorozódtak, főleg a csengőhangoknak, és az iPod Music Store-nak köszönhetően.

Tovább...
 
Adóköteles dohányvásárlás az Interneten
Netpreneur.hu   
2005 August 29, Monday

Adóköteles dohányvásárlás az InternetenAz USA egyre több államában emelik fel a dohánytermékek adóját bevételnövelés, illetve elkedvetlenítés céljából. Igyekeznek saját módszert keresni a törvényt semmibe vevők leállítására. A GAO jelentés (Government Accountability Office) előrejelzése szerint 2005-ben az Internetes cigaretta eladások szövetségi szinten elérik az 5 milliárd dollárt, az államok összes bevételkiesése pedig az 1.4 milliárd dollárt.

Tovább...
 
eBay Glosszárium
Netpreneur.hu   
2005 August 09, Tuesday


eBay GlosszáriumSegítség az eBay-n való eligazodáshoz azoknak, akik kevésbé tudnak angolul, vagy csak egyszerűen bizonytalanok. Összegyűjtöttük a nélkülözhetetlen szavakat, rövidítéseket és szimbólumokat, hogy Ön könnyebben tudja használni a világ legnagyobb internetes piacterét. Folyamatosan bővítjük.

Tovább...
 
Mi az eBay és hogyan működik?
Vállalkozás-online   
2005 July 13, Wednesday
Mi az eBay és hogyan működik?Napjainkra egyre több és több vállalkozás regisztrálja magát világszerte a legnagyobb online aukciós oldalon, az eBay weblapján. Számos vállalkozó gyors növekedést és nagy profitot tudott elérni, akár lakásuk elhagyása nélkül is.

Tovább...
 
Kapcsolódó témák
Go to top of page Go to top of page
hirdetés
hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés
hirdetés newsAgent hírfigyelõ rendszer
| Címlap | Hírek | Web 2.0 | e-Marketing | e-Business | e-Commerce | Netjog | Keresés |