2018 February 25, Sunday | Netpreneur.hu magazin
Netpreneur.hu magazin
" ÜZLET AZ INTERNETEN "
Címlap arrow e-Business
Ingyenes web kisvállalkozásoknak
Netpreneur.hu   
2007 July 30, Monday

Ingyenes web kisvállalkozásoknakA kutatásokból kitűnik, hogy a kisvállalkozások nagy részének még nincs honlapja. Most itt az alkalom: ingyenes domain és weboldal regisztrálására nyílik lehetőségük - na de csak Nagy-Britanniában. Az ilyenre itthon még valószínűleg jó ideig várni kell.

Tovább...
 
Videotelefonálás kicsiknek
Szekeres Viktor   
2007 February 22, Thursday

Videotelefonálás kicsiknekVideotelefonálás, video-konferencia, táv-konferencia – ezek mindennapos szavak a multi-cégek top-menedzsereinek szótárában. Ők elsősorban időt, másodsorban jelentős költséget takarítanak meg a valós idejű hang- és képátviteli szolgáltatásokkal. De mi a helyzet a legtöbb magyar munkavállalót foglalkoztató kis- és közepes vállalkozásokkal, ők hogyan tudnak hasznot húzni abból, ha nem csak hallják, de láthatják is azt, aki a vonal másik végén beszél?

Tovább...
 
4 biztosan várható VOIP-os trend 2007-ben
Szekeres Viktor   
2007 January 17, Wednesday

4 biztosan várható VOIP-os trend 2007-benHogyan könnyíti meg életünket a VOIP 2007-ben? Milyen újdonságok várhatóak - tette fel a kérdést egy kíváncsiskodó minap egy konferencián. Az iparág hihetetlen fejlődése miatt a kérdésre nehéz egyértelmű válasz adni, de az egész évet meghatározó néhány trend már most is kirajzolódni látszik.

Tovább...
 
Új fogalom a vezetékes távközlésben: VOIP migráció
Szekeres Viktor   
2006 December 29, Friday

Új fogalom a vezetékes távközlésben: VOIP migrációA vezetékes telefóniát alapjaiban megrengető internet telefónia egy újabb fogalom megtanulására kényszerít minket: a VOIP migrációra. De mit is takar ez a ma még nagyon is idegennek tűnő szószerkezet? Hogyan lesz ettől kevesebb a telefonszámla, kényelmesebb a telefonálás és egyszerűbb az életünk?

Tovább...
 
VOIP hívások: mikor fizetős, mikor ingyenes?
Szekeres Viktor   
2006 December 04, Monday

VOIP hívások: mikor fizetős, mikor ingyenes?"VOIP-on hívtál, akkor ez neked teljesen ingyen van?" - szegezte nekem a kérdést egy barátom a minap akit interneten át hívtam fel az irodájában. Számos VOIP szolgáltató kínál ingyenes hívásokat, de, hogy mikor, hová és kiket hívhatunk ingyen az gyakran a szerződés apró betűs homályába vész. Cikkünkben azt próbáljuk meg tisztázni, hogy mikor díjmentes egy VOIP-os hívás és mikor kell a pénztárcánkba nyúlni egy-egy hosszúra nyújt csevej után.

Tovább...
 
Rejtett e-mail veszély
Netpreneur.hu   
2006 May 08, Monday

Rejtett e-mail veszélyA Tumbleweed Dark Traffic jelentése szerint az ún- Directory Harvest támadások száma az elmúlt időszakban 170%-kal nőtt. A Tumbleweed Communications Corp. az e-mail, fájl átviteli, és személyazonossági biztonsági megoldások vezető szolgáltatója, nemrég jelentette meg a 2005 harmadik negyedévére vonatkozó jelentését Dark Traffic címmel.

Tovább...
 
A kockázati tőke visszatér az Internethez
Netpreneur.hu   
2005 December 29, Thursday

A kockázati tőke visszatér az Internethez„Mostanra már félelmetes jelenséggé váltak, amelyet figyelembe kell venni bármilyen befektetés eszközlésekor, legyen az vállalati vagy fogyasztói”, állítja Scott Tobin, Wellesley-i Battery Ventures főrészvényese. Tobin szerint a Google hatás gyakran befolyásolja, mely Internetes cégek mögé sorakoznak fel a támogatók.

Tovább...
 
Internetadó tervezet az USA-ban - újra
Netpreneur.hu   
2005 November 18, Friday

Internetadó tervezet az USA-ban - újraA korábbi tervezetek annak kivitelezésére, hogy az elektronikus kereskedelemre ÁFA-t vessenek ki, elakadt az USA kongresszusának szintjén, azonban az indítványozók reménye szerint a jelenlegi, igen komplikált adórendszer újraindítja a vitát a kongresszusban, és minél több államot az SSTA bevezetésére sarkall majd.

Tovább...
 
Hivatal(nok)ok az interneten
Krasznay Endre   
2005 November 14, Monday

Hivatal(nok)ok az internetenA Ket-ként ismert „közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló 2004. évi CXL. törvény” elindítására – amely mostantól szabályokat ír elő az elektronikus eljárásokra is – egymilliárd forint állami támogatás áll rendelkezésre, amelynek fele napokon belül, másik fele a hatályosulás tapasztalatait összegző kormányértékelést követően, jövő év február hónaptól segítheti a várhatóan nem könnyű szervezeti átállásokat.

Tovább...
 
Új Domain a turisztika számára
Netpreneur.hu   
2005 October 21, Friday

Új Domain a turisztika számáraMindeddig a .travel domainre alkalmas vállalatok a szállítmányozási szektorból kerültek ki, beleértve a légitársaságokat, buszjáratokak, tengeri utazásokat kínáló cégeket, vasúttársaságokat. Olyan csoport ez, mely a városok közti ingázó közlekedésért felelős, de nem a metrókért. Továbbá hotelek, kaszinók, táborok, utazási ügynökségek, valamint utazási szolgáltatók.

Tovább...
 
A második Internet-forradalom
Netpreneur.hu   
2005 October 21, Friday

A második Internet-forradalomGlobális mértékű számítógépek támogatják az olyan hatalmasra méretű szolgáltatásokat, mint pl. az eBay, Amazon, Google. Ezek azonban teljesen eltérő alapfeltételezés, megközelítés alapján működnek, mint pl. irányítás versus szabadra eresztés, vagy a vállalkozó szellem versus vásárlói kultúra hiánya, mondta el David Mitchell, a Gartner alelnöke.

Tovább...
 
A Google kínai felderítője
Netpreneur.hu   
2005 October 07, Friday

A Google kínai felderítőjeKai-Fu Lee, a Google új kínai embere elbizakodott a Microsoft feletti látszólagos bírósági győzelem miatt. A Google kínai fejlesztőközpontjának felépítéséről beszél. Egy interjúban tett kijelentése szerint elsősorban vezető mérnököket keresnek. Önmagát pedig mint az első számú alkalmazottat említi.

Tovább...
 
Kapcsolódó témák
Go to top of page Go to top of page
hirdetés
hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés
hirdetés newsAgent hírfigyelõ rendszer
| Címlap | Hírek | Web 2.0 | e-Marketing | e-Business | e-Commerce | Netjog | Keresés |