2018 February 25, Sunday | Netpreneur.hu magazin
Netpreneur.hu magazin
" ÜZLET AZ INTERNETEN "
Címlap arrow Hírek
Új web2 szolgáltatás: Közösségi térkép
Netpreneur.hu   
2007 July 30, Monday

Új web2 szolgáltatás: Közösségi térképElindult a www.geospace.hu oldal, az ingyenes közösségi térkép. A google térképére közösségi funkciókat telepítve nyitott, véleményezett adatbázist épít az internetező közösség segítségével a geospace.hu minden olyan helyről, ami térképen megtalálható.

Tovább...
 
Apró szigetország nyit elsőként valódi követséget a virtuális világban
Netpreneur.hu   
2007 July 10, Tuesday

Apró szigetország nyit elsőként valódi követséget a virtuális világbanA Maldív-szigetek az első ország, amely követséget nyitott a Second Life-ban, egy háromdimenziós, internetes, virtuális világban, amelyet több mint 6,6 millió ember "népesít" be a világ minden tájáról. A virtuális követség új csatornát biztosít az országnak.


Tovább...
 
Népszerű termékek és márkák a neten
Netpreneur.hu   
2007 March 22, Thursday

Népszerű termékek és márkák a netenAz arukereso.hu - online vásárlási kalauz - adatai alapján 2006. karácsonyának legnépszerűbb öt termék műszaki cikk volt.

Tovább...
 
Online névjegy
Netpreneur.hu   
2006 May 12, Friday

Online névjegyElkészült Magyarország első üzleti online névjegy-gyűjteménye. Az alapvető információk böngészésén kívül lehetőség van e-mail üzenet küldésére is a honlapon keresztül. Alapvető célja a közösség építés.

Tovább...
 
A Google 1 milliárd dollár értékű AOL részvény beszerzését tervezi
Netpreneur.hu   
2006 May 08, Monday

A Google a Wall Street Journal információi szerint 1 milliárd dollárt fog fizetni az AOL részvények 5 százalékáért. A jelentés azzal egy időben jelent meg, hogy a Google és az AOL reklámegyüttműködésről tárgyal.

Tovább...
 
Elindult az InteNetMedia.hu, hazánk első Web 2.0-ás linkgyűjtő oldala
Netpreneur.hu   
2006 March 26, Sunday

Néhány nappal ezelőtt béta verzióban elindult az InterNetMedia.hu (www.internetmedia.hu) Magyarország első Web 2.0-ás linkgyűjtő oldala. Az oldal teljes mértékben a közösségi tudásra épít..

Tovább...
 
Az elektronika viszi el az év játéka címet
Netpreneur.hu   
2006 February 23, Thursday

A játékok mindig a kultúra tükrei. Mivel technológiai kultúrában élünk, természetes a technikai játékok jelenléte. Ezeknek egyik feladata, hogy a gyerekeket felkészítsék a felnőtt világukba való belépésre.

Tovább...
 
A Microsoft új fejezetet nyit az online könyvkeresésben
Netpreneur.hu   
2005 December 14, Wednesday

A Microsoft új fejezetet nyit az online könyvkeresésbenA Microsoft és partnerei mindent megtesznek, hogy biztosítsák a kiadókat, szerzőket, és nyomdákat, hogy nem fogják megsérteni a szerzői jogaikat. Az MSN bejelentés az Authors Guild, és az Association of American Publishers keresetének benyújtása nyomán látott napvilágot, amelyben a Google-t a szerzői jogok megsértésével vádolták, miután a vállalat felfedte az online könyvkereső szolgáltatásának terveit.

Tovább...
 
A Tesco a Microsoft segítségével gyorsítja az internetes eladásokat
Netpreneur.hu   
2005 November 18, Friday

A Tesco a Microsoft segítségével gyorsítja az internetes eladásokatA Tesco I.T. vezérigazgatója, Nick Lansley szerint első látásra valóban ijesztő lehet, főleg az új internetes vásárlók számára egy több mint 20.000 terméket tartalmazó katalógus átböngészése.

Tovább...
 
Point of Sale - a Microsoft új szoftvere
Netpreneur.hu   
2005 November 18, Friday

Point of Sale a Microsoft új szoftvereA Point of Sale mindent elvégez, amit egy normál pénztárgép, és még sok mást is. Minden tranzakció után feljegyzi a vásárlás tárgyát, az árat, a vevő azonosítóját, időt, dátumot, és majd minden olyan adatot, amit az idő alatt lehet szerezni, amíg a vevő a pénztárnál áll.

Tovább...
 
627 millióan vásároltak eddig az Interneten
Klick Netlap   
2005 October 24, Monday

Minden tizedik ember már vásárolt az Interneten, állapítható meg az AcNielsen globális kutatásából. Számszerűleg 627 millió ember esik szó, akik közül 325 millió a megkérdezése előtti hónapban folytatott vásárlói tevékenységet a világhálón.

Tovább...
 
Az EU-ban számítógépes szakemberek fogják felügyelni a Microsoft tevékenységét
Vállalkozás-online   
2005 October 21, Friday

Az EU-ban számítógépes szakemberek fogják felügyelni a Microsoft tevékenységétA monitoringgal megbízott szerepe a pártatlan szakértői tanácsadás a megfelelési kérdésekben, állította a Bizottság egy nyilatkozatában. Az EU bírái tavaly kimondták, hogy a Microsoft visszaélt "majdnem monopol" helyzetével az asztali számítógépek terén, annak érdekében, hogy ezáltal illegálisan uralja a média szoftver piacot, és a versenytársak pozícióját veszélyeztetve a hálózati irodai szoftverek terén.

Tovább...
 
A Yahoo is digitális könyvtárat készítene
Netpreneur.hu   
2005 October 07, Friday

A Yahoo is digitális könyvtárat készíteneA Yahoo ambiciózus vállalkozásának célja, hogy olyan oldalak millióit tegyék elérhetővé, amelyeket a keresők nem indexelnek. A szerzői jog védelme alatt álló anyagokat csak a tulajdonosaik engedélyével teszik majd közzé a Yahoo Open Content Alliance program kereteiben.

Tovább...
 
Kapcsolódó témák
Go to top of page Go to top of page
hirdetés
hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés
hirdetés newsAgent hírfigyelõ rendszer
| Címlap | Hírek | Web 2.0 | e-Marketing | e-Business | e-Commerce | Netjog | Keresés |